Izvor: MozzartSport.com, 15.Apr.2021, 19:43

Zvanično: Novom Beogradu dve godine uzastopno zagarantovano učešće na F8 Lige šampiona

Beograd dobio završnicu elitnog takmičenja u ovoj i naredne dve sezone

Najbolji evropski klupski vaterpolo ponovo u Beogradu! Srpska prestonica i vaterpolo klub Novi Beograd biće domaćini tri uzastopna F8 turnira Lige šampiona, počevši od predstojećeg koji će biti održan od 3. do 5. juna, saopštio je LEN.

Završna faza elitnog takmičenja u Beograd se vraća posle osam godina, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odigran F4 u kojem je Crvena zvezda stigla do istorijskog šampionskog trofeja pred 4.000 gledalaca na otvorenom bazenu na Banjici.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

LEN je posle odustajanja Hanovera tražio najbolju opciju za F8, po mogućstvu da ona bude na duži rok, a Novi Beograd je poslao ambicioznu ponudu i bio odlučan da organizuje i ovosezonski turnir, uprkos činjenici da se nijedan srpski klub ne takmiči.

Sporazum koji je potpisan osigurava Novom Beogradu specijalnu pozivnicu za naredne dve sezone Lige šampiona, kao i zagarantovano mesto na F8 2022. i 2023. godine, kao domaćinu, što se praktikuje od 2014. godine.

Ostaje da se vidi da li će Novi Beograd biti jedini srpski klub u elitnom takmičenju, s obzirom da plasman kroz kvalifikacije može da izbori još neka ekipa iz naše zemlje.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.