Zidan već kroji tim Reala za januara, Bild otkriva važan telefonski poziv

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020, 01:00

Zidan već kroji tim Reala za januara, Bild otkriva važan telefonski poziv

Talentovani fudbaler dobio primamljivu ponudu.

Talentovani mađarski fudbaler Dominik Soboslai velika je želja i dalje aktuelnog trenera Real Madrida Zinedina Zidana, za koga nemački Bild tvrdi da je telefonski stupio u kontakt sa asom Red Bul Salcburga.

Levo krilo austrijskog predstavnika u Ligi šampiona ove jeseni je skrenuo pažnju na sebe sa nekoliko izvanrednih pogodaka, što u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << takmičenju, što u dresu reprezentacije Mađarske u Ligi nacija.

Najveći evropski klubovi se za njega interesuju, a u tome ne zaostaje ni Real koji bi već u januaru voleo da ga vidi na "Santjago Bernabeu".

Kako se navodi, mađarski fudbaler ne bi imao ništa protiv, ali je problem što Salcburg namerava da ga u januaru proda nemačkom Lajpcigu budući da gaje partnerski odnos zbog zajedničkog sponzora Red Bula.

Fudbaler koji je ove sezone postigao 17 golova na 17 utakmica još nije odlučio gde će nastaviti karijeru, ali mu je poziv Zidana svakako pomutio misli.

Liverpul i Arsenal takođe čekaju u redu, ali čini se da se poziv Reala ne odbija.

Samo, da li će ga u januaru dočekati baš Zidan u Madridu?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.