Zidan nema dilemu ko je najbolji trener na svetu

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2020, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan nema dilemu ko je najbolji trener na svetu

I to baš pred međusobni duel.

Zinedin Zidan je možda osvojio tri uzastopne Lige šampiona od 2016. do 2018. godine, ali daleko od toga da smatra da je zato najbolji na svetu.

Naprotiv, on smatra da je najbolji trener današnjice Pep Gvardiola koji se dokazao u tri velika kluba - Barseloni, Bajern Minhenu i Mančester Sitiju.



"Da, Pep je dokazao vrhunski rad u Barseloni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bajern Minhenu i Mančester Sitiju. Postoji nekoliko trenera svetske klase, ali zaista mislim da je on najbolji među njima. Ipak, ovo nije duel između Gvardiole i Zidana, već između Real Madrida i Mančester Sitija. Na kraju, navijače zanima ono što se dešava na terenu, a tamo su igrači. Radujemo se što možemo da budemo deo ovakvog spektakla"
, rekao je Zidan.

Utakmica Real Madrid - Mančester Siti na programu je u sredu u 21.00.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zidan otkrio ko je najbolji trener na svetu

Izvor: B92, 25.Feb.2020

Fudbaleri Real Madrida i Mančester sitija sastaju se u možda najzanimljivijem meču osmine finala ovosezonske Lige šampiona...Trener domaćih Zinedin Zidan održao je konferenciju za novinare na kojoj je odgovarao na mnogobrojna zanimljiva pitanja...Naročito je interesantno bilo viđenje francuskog...

Nastavak na B92...

Zidan "presekao" – da li Jović napada "građane"?

Izvor: B92, 26.Feb.2020, 11:52

Trener Real Madrida Zinedin Zidan skratio je spisak igrača na koje računa za predstojeći meč Lige šampiona protiv Mančester sitija...Francuski strateg je u karantin poveo 19 fudbalera, a među njima je i srpski napadač Luka Jović...Bivši špic Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta nije bio ni u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.