Železničar na šampiona – mogu li Nišlije da ugroze Vojvodinu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Apr.2021, 20:27

Železničar na šampiona – mogu li Nišlije da ugroze Vojvodinu

Rukometaši niškog Železničara odmeriće snage u subotu sa novosadskom Vojvodinom, u derbi susretu 9. kola plej-ofa Arkus lige. Tim iz Niša će pokušati da nastavi seriju bez poraza, koja traje već pet kola, ali ih dočekuje težak protivnik pošto su Novosađani neprikosnoveni ove sezone - odbranili su trofej Kupa, a u plej-ofu imaju svih osam trijumfa.

Arkus liga ulazi u finiš sezone, a novosadska Vojvodina je na dobrom putu da odbrani titulu šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << države. Planove će pokušati da im poremeti niški Železničar, koji u subotu stiže u Novi Sad sa željom da produži svoj niz nepobedivosti.

Tim iz Niša već pet kola ne zna za poraz, a u prošlom kolu je zabeležio remi u Leskovcu protiv Dubočice. Izabranici novog selektora juniorske reprezentacije Srbije Đorđa Teodorovića, trenutno su četvrti na tabeli plej-ofa i žele da u Novom Sadu nastave pohod ka izlasku na međunarodnu scenu.

Sa druge strane, tim Borisa Rojevića ove sezone deluje kao kaznena ekspedicija. Vojvodina je zabeležila svih osam trijumfa u plej-ofu, a pre dve nedelje odbranili su i trofej Kupa. U prošlom kolu Novosađani su u Pančevu bili bolji od Dinama.

Ove sezone Vojvodina i Železničar odigrali su duel 2. kola plej-ofa u Nišu, a gosti su slavili sa 31:22.

Meč u Novom Sadu na programu je u subotu 24. aprila od 17:30.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.