Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2020, 23:09

ZZ: Zašto nema Bejla? Kazao je da radije ne bi igra...

Trener Reala otvoreno pred revanš sa Sitijem...

Nijedan igrač u skorijoj (a čini se ni daljoj) prošlosti nije toliko namučio Real Madrid kao Geret Bejl. Svaka čast za sve što je uradio za Kraljevski klub, daleko od toga da je njegov doprinos bio mali i da se nije isplatio, međutim od poslednjeg trofeja u Ligi šampiona traju ozbiljne trzavice na realciji igrač-klub. Sve je eskaliralo do te mere da Florentino Perez po svaku cenu želi da proda Velšanina, a ovaj rešen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u svom stavu da ostaje radije bira da igra golf nego fudbal. I tvrdi: mogao bih ja tako do kraja ugovora.

Bejl je nedavno napravio novi ispad o čemu je Zinedin Zidan govorio na današnjoj konferenciji za štampu uoči meča sa Mančester Sitijem u Ligi šampiona. Novinare je, razumljivo, zanimalo zašto Velšanina nema u konkurenciji za sastav, a francuski stručnjak je bez mnogo okolišanja kazao da je samo uslišio molbu igrača...

"Zašto nema Bejla? Obavili smo razgovor i tražio je od mene da ne igra. To je jedino što mogu da vam kažem".

Nisu vredela ubeđivanja novinara da bi trebalo da obrazloži to što je rekao...

"Sve ostalo ostaje između mene i njega. Objasnio sam vam kakva je situacija, više nemam šta da dodam na tu temu. Da li je u pitanju povreda? Ne, nije povređen. Zaista poštujem sve igrače, pa tako i njega. Stvari koje se događaju u svlačionici tamo treba i da ostanu".

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zidan nije želeo detaljno ni o Bejlovoj sudbini, mada je teško zamisli da će posle ovoga ponovo zaigrati za Real. Bilo bi zaista čudno, imajući u vidu da je praktično ostavio ekipu na cedilu u veoma važnom momentu.

"Bejl je i dalje igrač Real Madrida. Ovo ništa ne menja. Ponavljam, on je naš igrač. I poštujem ga. Kazao je da bi radije da ne igra i evo - ne igra. To je sve što mogu da kaže. Svi mi ostali spremni smo za veliku utakmicu", zaključio je Zizu.

Podsetimo, u prvom meču osmine finala Mančester Siti dobio je u Madridu sa 2:1.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.