ZVEZDA PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Verujemo u pozitivan rezultat protiv Hofenhajma!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 15:41

ZVEZDA PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Verujemo u pozitivan rezultat protiv Hofenhajma!

Crveno-beli imaju svoje šanse.

Svi zvezdaši sa nestrpljenjem očekuju početak grupe faze Lige Evrope. Fudbaleri Crvene zvezde odradiće večeras i poslednji trening pred meč sa ekipom Hofenhajma u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope, a kakva su očekivanja u crveno-belom timu preneo je visoki defanzivac Nemanja Milunović.

Bajern je nadmoćno osvojio prošlu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ligu šampiona, a večeras (21.00) ga očekuje duel s Atletikom, poznatim po sjajnoj defanzivi. Kvota na keca je 1,62, na duplu šansu X2 2,30, dok opklada 0-2 gola nosi kvotu 2,29, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Atletiko.

- Kao što svi navijači Crvene zvezde i oni kojima je crveno-bela boja u srcu željno isčekuju sutrašnju utakmicu, tako i mi igrači jedva čekamo da počne meč. Mi živimo za ta evropska takmičenja i sa nestrpljenjem čekamo da počne prva utakmica u grupi. Protivnik je jak, ali verujemo u pozitivan rezultat - naglasio je Milunović.

Protiv ekipe Hofenhajma nedostajaće neki fudbaleri, ali i navijači koji daju krila našem timu. Milunović je preneo koliko to utiče na ekipu.

­- Normalno je da nam najviše nedostaju naši saigrači. Svaki fudbaler je bitan, naročito sada kad igramo u ritmu četvrtak-nedelja-četvrtak. Napori su svakako teški, ali moramo biti istrajni. Profesionalci smo i znamo šta se od nas očekuje. Takođe, navijači nam veoma nedostaju, jer sve utakmice bez publike podsećaju na mali fudbal sa drugarima. Znamo da su svi zvezdaši uz nas, pored malih ekrana i normalno da želimo njihovu podršku svakodnevno - dodao je visoki štoper aktuelnog šampiona Srbije.

Crvena zvezda je dominantna u domaćem prvenstvu, mreža našeg gola je mirovala gotovo na svim utakmicama, a Milunović je otkrio i koliko to znači pred evropski duel. Takođe, pohvalio je i svoje mlađe saigrače.

­- Raduje me činjenica da nismo izgubili u domaćem šampionatu, kao i celu ekipu. Primili smo do sada četiri gola u Superligi, a nadam se da ćemo tako nastaviti i na evropskoj sceni. Pohvalio bih mlade fudbalere, koji svaki dan kako na treninzima tako i na utakmicama, pokazuju da su budućnost Crvene zvezde. Zaslužuju reči hvale prvenstveno kao ličnosti, a onda i kao fudbaleri. MIslim da je vreme ispred njih, treba da nastave u istom ritmu i ostvariće sve što požele - zaključio je Nemanja Milunović.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS O VULETIĆU: Osuđujemo ZLOUPOTREBU Borjanovog deteta

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020

Oštro...Direktor Pravne službe Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dejan Šuput najoštrije je osudio objavu na društvenim mrežema potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića...Bajern je nadmoćno osvojio prošlu Ligu šampiona, a večeras (21.00) ga očekuje duel s Atletikom, poznatim po sjajnoj defanzivi....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Crveno-beli odradili poslednji trening pred Hofenhajm FOTO

Izvor: B92, 21.Okt.2020

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su i poslednju pripremu pred meč grupne faze Lige Evrope koji odigrati sa Hofenhajmom u četvrtak od 21 čas...Trening je prošao bez trojice važnih fudbalera – Kange, Ivanića i Boaćija, gde prva dvojica izostaju zbog korona virusa, a potonji zbog povrede...Predstavnici...

Nastavak na B92...

Zvezda u Nemačkoj otvara novu grupnu fazu Lige Evrope (RTS 1, 21.00)

Izvor: RTS, 22.Okt.2020, 08:03

Fudbaleri srpskog šampiona Crvene zvezde počinju večeras nastup u Ligi Evrope, a protivnik u prvom kolu grupe L je domaćin susreta Hofenhajm. Meč u Nemačkoj počinje u 21 čas, a prenos je na Prvom programu RTS-a. . Crveno-beli su na put otišli znanto oslabljeni, s...

Nastavak na RTS...

Zvezdino EVROPSKO veče - Dve utakmice, tri TV prenosa!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020

Uživanje za Zvezdine navijače....UEFA i Evroliga nisu uskladili termine, pa će navijači Crvene zvezde večeras morati paralelno da prate i svoje fudbalere i svoje košarkaše u novim evropskim nastupima...Prvi na scenu izlaze Zvezdini košarkaši, koji će u okviru petog kola Evrolige od 20:45h dočekati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.