ZVEZDA JE IZVUKLA EVROPU: Mrkela UPOZORAVA na OVU opasnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 17:56

ZVEZDA JE IZVUKLA EVROPU: Mrkela UPOZORAVA na OVU opasnost!

Crveno-beli dobili protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crvena zvezda će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv ekipe Evropa iz Gibraltara, odlučeno je žrebom u Nionu.

Posle Novog Pazara i niškog Radničkog na Marakani, Zvezda danas (18.30) igra s Mačvom u Šapcu i opet je veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << favorit. Sve sem dvojke, na koju je kvota 1,20, bilo bi iznenađenje. A pobeda Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) nosi kvotu 1,82. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mačva – Zvezda.

Nema sumnje da su izabranici Dejana Stankovića veliki favoriti u ovom duelu, obzirom da se igra samo jedan meč, ali to tek treba da pokažu na terenu.

Sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana Mitar Mrkela izneo je prve utiske sa žreba u Nionu, na kom je srpski prvak dobio čini se lak posao.

Operativac crveno-belih, ipak, poziva na oprez, iako je Zvezda domaćin.

– Zadovoljan sam žrebom. Još juče, kada se lista potencijalnih rivala svela na tri ekipe, bilo nam je jasno da je moglo biti teže. Ekipa Europe je šampion svoje zemlje i svakako moramo biti oprezni. Dobro je da ne moramo na dalek put i da ćemo mi biti domaćini. Naravno, idemo korak po korak. Setite se kako je Seltik prošao pre nekoliko godina protiv šampiona Gibraltara, a namučila se i Legija prethodne sezone – rekao je Mitar Mrkela.

Sada ostaje da se vidi hoće li Crvena zvezda kao domaćin da igra u Beogradu ili će Evropu morati da dočeka na neutralnom terenu. Prvi mečevi na programu su 18. ili 19. avgusta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.