ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Evo sa kim Zvezda kreće u bitku za plasman u evropsku elitu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 15:56

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Evo sa kim Zvezda kreće u bitku za plasman u evropsku elitu

Kuglice se izvlače tačno u podne.

Prvak Srbije Crvena zvezda će startovati od prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Žreb za prvu rundu zakazan je za nedelju, 9. avgusta od 12 časova, dok će crveno-beli potencijalnog rivala u drugom kolu kvalifikacija saznati u ponedeljak, 10. avgusta, kada će se izvlačiti parovi takođe od 12 časova.

Barselona je izgubila Primeru i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Liga šampiona joj je izuzetno važna! Večeras (21.00) čeka Napoli posle rezultata 1:1 u Napulju u prvom meču osmine finala. Kvota na keca je 1,65, a dupla šansa X2 je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona – Napoli.

Potencijalni rivali Crvene zvezde u prvom kolu su: Fola Eš (Luksemburg), Đurgarden (Švedska), Linfild (Severna Irska), Budućnost (Crna Gora), Flora (Estonija), Dinamo Brest (Belorusija), Riga (Letonija), Konah Ki (Vels), Klaksvik (Farska Ostrva), Europa (Gibraltar), Celje (Slovenija), Ararat (Jermenija), KuPS (Finska), Rejkjavik (Island), Tirana (Albanija), Sileks (S. Makedonija), Florijana (Malta).

I na prvi pogled je jasno da bi za srpskog šampiona bilo poželjno da izbegne Đurgarden iz Švedsk, dok sa svim ostalim rivalima ne bi smela da ima većih problema.

Mečevi prve runde kvalifikacija za Ligu šampiona igraće se 18. avgusta, a još nije poznato gde će se održati ove utakmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.