Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2021, 18:05

Vraća se u pravi čas: Karim Benzema napada Atletiko

Francuski napadač se oporavio od povrede

Bolju vest Zinedin Zidan nije mogao da poželi pred gostovanje Atletiku: Karim Benzema se oporavio i u konkurenciji je za najzanimljiviji susret 26. kola La Lige, u nedelju popodne na stadionu „Vanda Metrpolitano“.

Francuski napadač zalečio je povredu aduktora zbog koje nije igrao prvi susret osmine finala Lige šampiona sa Atalantom, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << te prvenstvene mečeve sa Valjadolidom i Real Sosijedadom. Strahovali su u kraljevskom klubu da će propustiti i okršaj sa liderom, međutim, Benzema je stisnuo zube, bez napora izdržao kompletan trening i spreman je za duel sa ekipom Dijega Simeonea.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jedina je nedoumica da li da počne u prvih 11 ili uđe s klupe. Ipak nije igrao od polovine februara, pa je Zidan zabrinut može li da izdrži svih 90 minuta. Opet, Realu je potrebna pobeda, kako bi se ravnopravno uključio u trku za titulom, jer mu gradski rival beži pet bodova i ima meč manje. U igri su dve opcije: prva podrazumeva da Benzema počne i izdrži do 60. minuta, eventualno pomogne na putu ka pobedi, druga da predstavlja Zidanovog džokera i pomogne ulaskom u završnih pola sata.

Benzema je u karijeri čak 32 puta igrao protiv Atletika, dao mu je pet golova, asistirao za četiri.

Za razliku od Karima Benzeme, van takmičarskog pogona su i dalje kapiten Serhio Ramos, Dani Karvahal, Marijano Dijaz i Eden Azar.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.