Izvor: Radio 021, 20.Nov.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša dočekuje Šahtjor u borbi za Ligu šampiona

Odbojkaši Vojvodine dočekaće Šahtjor iz Saligorska u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nakon velike pobede u revanš meču drugog kola kvalifikacija u duelu sa rumunskom Arkadom, Vošu dočekuje finalna prepreka za plasman u najelitnije evropsko društvo. Uprava kluba je poručivala da će Ligu šampiona dovesti u Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Sad i sada su na korak od toga.

Međutim, taj poslednji stepenik zove se Šahtjor i izabranici Siniše Gavrančića moraju da nadigraju rivala iz Belorusije ne bi li zaigrali u grupi sa poljskom Zaksom Keđeržin Kozle, nemačkim Fridrihshafenom i belgijskim Knak Ruselarom.

"Okrećemo se samo toj prvoj utakmici u Novom Sadu. Recept znamo, ako uspemo da ponovimo pristup meču, energiju i kvalitet igre, a verujem i znam da igrači mogu još bolje da igraju, da možemo čemu da se nadamo i naravno možemo da očekujemo pobedu u prvoj utakmici. Ekipa koja igra revanš kod kuće je u prednosti, ali to nama nije nikakvo opravdanje ili alibi, znamo koje su naše ambicije i koji je naš cilj. Najbitnije je da se okrenemo prvoj utakmici i da tu zabeležimo pozitivan rezultat i da se polako pripremamo za revanš", poručio je šef stručnog štaba Vojvodine Siniša Gavrančić.

Utakmica između Vojvodine i Šahtjora igra se u Maloj sali Spensa, u 18 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Voša ubedljiva protiv Belorusa, Liga šampiona na dohvat ruke!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2019, 10:11

Odbojkaši Vojvodine pobedili su večeras beloruski Šahtjor Soligorsk sa 3:0 (25:21, 25:18, 25:18) u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. ..Revanš utakmica će se odigrati naredne srede, 27. novembra od 15.00 časova po našem vremenu, najverovatnije u Minsku...Po propozicijama CEV, za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.