Izvor: Radio 021, 19.Feb.2020, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina protiv Ruselara u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona

Odbojkaši Vojvodine igraju večeras u Belgiji utakmicu protiv Ruselara, u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

U redovima Novosađana nadaju se da će u poslednjem kolu doći do prve pobede u ovosezonskoj ekspediciji u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić kaže da je bila privilegija učestvovati u tako elitnom takmičenju i da su imali nekoliko dobrih utakmica, koje su im donele dragoceno iskustvo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

"Najbitnije je da se kvalitetentom igrom oprostimo od Lige šampiona. Za Ruselar će to biti jako važna utakmica, jer sa tri boda naš protivnik ide u četvrtfinale. Što se nas tiče, mi imamo sportski motiv, želimo pozitivan rezultat. Osim sitnih povreda i umora, koji je konstantan, sve ostalo je u redu. Dobra vest je to da će se Stevan Simić priključiti ekipi kada se vratimo iz Belgije. No, za sada će to biti lagane vežbe, trčanje, ništa naporno. Tromba nema više, ali je potrebno da se vena maksimalno oporavi", poručuje Gavrančić.

Vojvodina je protiv Ruselara u Novom Sadu pokazala dobru igru i došla do svog prvog boda u takmičenju, a malo je nedostajalo da pobede. Zbog toga se Pavle Perić nada povoljnom rezultatu za crveno-bele u Belgiji.

"Nadam se da ćemo dati sve od sebe i da ćemo odigrati možda i najbolju utakmicu u grupnoj fazi. Voleli bismo jako da takmičenje završimo pobedom. Za samopouzdanje i za trud koji smo uložili u Ligu šampiona, značilo bi nam mnogo da dođe taj trijumf na kraju", navodi Perić.

Utakmica između Vojvodine i Ruselara igra se večeras u 19 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.