Vezista napustio Niš, boriće se za Ligu šampiona!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2020, 10:02

Vezista napustio Niš, boriće se za Ligu šampiona!

Radnički oslabljen.

Radnički je u nastavku sezone ostao bez još jednog igrača.

Aleksandar Pejović napustio je Niš i preselio se u Sarajevo gde će u naredne dve godine braniti boje aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.

Vezista ima 29 godina, u dosadašnjoj karijeri nastupao je uglavnom za srpske klubove, da bi prošle zime u Radnički stigao iz Dinama iz Minska.

"Drago mi je što sam dogovorio sve uslove sa FK Sarajevo, ovo je jedan od najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubova na ovim prostorima i sigurno da će biti velika čast braniti boje ovog kluba. Mogu reći da sam upoznat sa ekipom Sarajeva i kvalitetom lige, Sarajevo je osvojilo dve titule u poslednje dve godine i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima. Očekuju nas i utakmice u Evropi, te se nadam da ćemo i na tom polju ostvariti što bolji rezultat", rekao je Pejović na predstavljanju.

Sarajevo će učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a protivnik u prvom kolu biće mu velški Konas Ki.

View this post on Instagram

Aleksandar Pejović novi je član FK Sarajevo! 🖋 #PotpisUgovora #BordoPorodica 🔴⚪️

A post shared by FK Sarajevo (@fk_sarajevo) on Aug 12, 2020 at 11:51pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.