Venger osvajanjem FA Kupa kupuje još vremena na klupi Arsenala?

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2017, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger osvajanjem FA Kupa kupuje još vremena na klupi Arsenala?

Kako stvari stoje, "Tobdžije" će morati da se zadovolje Ligom Evrope, a i pored toga francuski stručnjak bi mogao da ostane na klupi tima sa "Emirejtsa".

Arsenal igra jednu od najslabijih sezona od kako je na klupu tima seo Arsen Venger.

Ukoliko Liverpul slavi u poslednjm kolu protiv Midlsbroa, koji će u niži rang nakon ove sezone, "Tobdžije" će morati da se zadovolje igranjem u Ligi Evrope.

To je svakako neuspeh za ugledni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << londonski klub, navijači su tražili ostavku Vengera gotovo od početka 2017. godine, kada je ekipa Arsenala "upala u kanal" i počela da pruža loše partije koje su naravno rezultovale slabim uspesima na svim frontovima.

Bajern ih je izblamirao u Ligi šampiona, ostali su bez trofeja u Liga Kupu, jedina nada ostala je u FA Kupu, gde će u finalu "Tobdžije" deliti megdan sa Čelsijem.

Upravo nakon utakmice sa "Plavcima" koja je zakazana za 27. maj od 18 sati i 30 minuta, najverovatnije će se znati da li će Arsen Venger predvoditi Arsenal i naredne sezone.

Uprava je navodno zakazala sastanak nakon pomenutog finala, kome će prisustvovati i francuski stručnjak, a jedna od glavnih tema biće i budućnost Arsena Vengera u klubu, što je potvrdio i sam trener.

"Oko mnogo stvari će se diskutovati na sastanku upravnog odbora. Jedna od njih je i šta će se dogoditi sa trenerom", izjavio je Venger.

"Naravno da ću biti prisutan. Trenutno bi trebalo da se fokusiramo na kratkoročne planovev i na to šta će se dogoditi u nedelju i u finalu kupa", dodao je francuski stručnjak.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nije samo u Srbiji, i u Bundesligi se bune na delegiranje sudija!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2017

U redovima Volfsburga su ljuti zbog odluke da sudija Grafe sudi meč sa HSV-om...Sutra ćemo saznati i ko će kao trećeplasirani tim iz Bundeslige igrati u Ligi šampiona, ko će u kvalifikacije za ovo takmičenje, a ko će u Ligu Evrope...Pored toga, saznaćemo i ko će igrati baraž za ostanak u Bundesligi...Utakmica...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.