Van Dajka delila samo jedna utakmica od selidbe na Etihad!

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 23:03

Van Dajka delila samo jedna utakmica od selidbe na "Etihad"!

Miljenik "redsa" mogao vrlo lako da završi u plavom delu Mančestera.

Bivši igrač Seltika se pokazao kao jedan od najboljih poslova Liverpula u proteklih desetak godina. Holanđanin je januara 2018. godine postao najskuplji defanzivac sveta pošto je klub sa "Enfilda" uplatio oko 85 miliona evra za njegove usluge.

Defanzivac je doneo mir pozadi, usledila je titula Lige šampiona dok bi ova sezona trebala biti krunisana trofejom Premijer lige.

A moglo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da bude sve drugačije da čelnici Sitija nisu čekali još jedan meč.

"Da li me je Siti kontaktirao? Da, jeste. Rekao sam im da ga moraju uzeti. Oni su odgovorili 'ok, kaži nam njegovu najbolju utakmicu u Evropi i pogledaćemo je. Ja nisam mogao da im odgovorim pošto i nije imao neke dobre nastupe u Evropi. Bio je dominatan u Škotskoj, ali je dobio crveni karton protiv Intera u gostima. To je bio veliki test. Verujem da je odigrao tu utakmicu dobru, da bi ga otkupili", izjavio je Deila, bivši trener Seltika za Goal.

Ipak leto posle Sitijevog raspitivanja Van Dajk je potpisao za Sautempton odakle dalje nastavlja karijeru u Liverpulu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.