Uživo: Kraj! Poraženi i Tadić i Ivanović!

Izvor: B92, 23.Okt.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Kraj! Poraženi i Tadić i Ivanović!

Fudbaleri Čelsija su minimalnim rezultatom pobedili Ajaks u Amsterdamu, dok je Lajpcig na svom terenu posle preokreta pobedio ekipu Zenita.

Ekipa koju kao kapiten predvodi Dušan Tadić je imala veliki broj šansi, čak i jedan poništen pogodak, ali nije uspela da održi ravnotežu do kraja utakmice.

Kao najveći pobednik meča može se smatrati menadžer Čelsija Frank Lampard, koji je odličnim izmenama uspeo da promeni ritam i da omogući svom timu da stigne do gola.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U 86. minutu je Kristijan Pulišić pronašao Mišija Batšuaija na petercu, a njemu nije bio teško iz te situacije da savlada golmana Andrea Onanu.

Opširnije o ovoj utakmici u posebnoj vesti.

U drugom meču koji je startovao od 18.55 sastali su se Lajpcig i Zenit. Tokom celog meča je nemačka ekipa imala inicijativu, ali je protivnik prvi stigao do prednosti, preko Jaroslava Rakickog.

I nastavak je pripao domaćem timu, a u drugom poluvremenu su stigli i golovi. Najpre je u 49. minutu precizan bio Konrad Lajmer, a u 59. je spektakularnim volejem preokret kompletirao Marsel Sabicer.

Opširnije o ovoj utakmici u posebnoj vesti.

Tokove mečeva ste mogli da pratite na našem sajtu:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.