Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2021, 21:04

Uzavrela atmosfera pred revanš: Navijači Liverpula kamenovali bus Reala (VIDEO)

Neprijatan doček za Madriđane

Večerašnji revanš između Liverpula i Reala na Enfildu, koji će doneti odgovor na pitanje ko će se od dva velikana evropskog fudbala plasirati u polufinale Lige šampiona, imao je negativnu uvertiru u režiji domaćih navijača. Naime, pristalice Redsa dočekale su ekspediciju španskog kluba na ulicama Liverpula, ne libeći se da tom prilikom iskale bes, a žrtva domaćih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << navijača bio je jedan od dva klupska autobusa Reala.

Vozilo Madriđana u kojem su se u tom momentu nalazili članovi španskog kluba pogođeno je sa nekoliko kamenica i tom prilikom razbijen je jedan od prozora, ali srećom nije bilo povređenih niti ozbiljnijih posledica od trenutnog šoka.

VIDEO: Real Madrid bus window smashed on way into Anfield for #UCL quarterfinal against Liverpool

https://t.co/wrgnTGOJWA pic.twitter.com/mw9nrphK6u

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SKANDAL U ENGLESKOJ! Navijači Liverpula KAMENOVALI autobus Reala pred start meča, Zidan jedva izvukao ŽIVU GLAVU! VIDEO

Izvor: Kurir, 14.Apr.2021

Revanš meč polufinala Lige šampiona između Liverpula i Real Madrida koji se igra trenutno imao je nesportsku uvertiru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.