Uspešan i Ivić - Kakav pogled na tabelu Čempionšipa, Srbi na vrhu!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2020, 23:10

Uspešan i Ivić - Kakav pogled na tabelu Čempionšipa, Srbi na vrhu!

Polovinu golova koje smo videli u utakmicama Votforda ove sezone, videli smo danas.

U šestom kolu Čempionšipa, ekipa Votforda je stigla do deobe drugog mesta pošto je večeras savladala nekadašnjeg šampiona Premijer lige, ekipu Blekburna.

Nekako neočekivano, nije bilo 1:0, već čak 3:1.

Ekipa Vladimira Ivića je primila drugi gol ove sezone, ali je zato postigla tri što je daleko iznad proseka. Već posle 17 minuta je bilo 2:0, golove su postigli Pedro >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Kleverli, da bi na 2:1 smanjio Brereton u 28. minutu.

Autogolom Lenihana Votford je poveo sa 3:1, a gosti su ponovo mogli da smanje rezultat, ovoga puta u 69. minutu kada je Armstrong promašio, tačnije, Foster mu je odbranio penal.

Sada Votford ima 4 pobede i po jedan remi i poraz, drugi su na tabeli sa tri boda manje od Ridinga našeg Veljka Paunovića.

    Standings provided by SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.