UEFA ima još dva rešenja za LŠ... i ne zna se koje je gore!

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2020, 23:41

UEFA ima još dva rešenja za LŠ... i ne zna se koje je gore!

Šta je gore rešenje?

Da li prekinuti sezonu Lige šampiona u ovom trenutku, na polovini osmine finala ili - odigrati je do kraja pred praznim tribinama?

Navodno, preostale su još samo te dve opcije, ukoliko se pandemija u celom svetu ne smiri.

Prvo, sigurno da bismo svi voleli da se ovo nekako stiša tokom maja i da se sezone završe u svim takmičenjima sa navijačima?

Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ukoliko je neophodno zatvoriti tribine?

Prvenstva će se svakako završiti i tu nema dileme, makar se igralo do avgusta, uostalom, zato su i odložena EP, Kopa Amerika i OI.

UEFA je ostala kao jedina u problemu oko Lige šampiona i Lige Evrope, a Gardijan piše da je na stolu ostalo i dve "krizne" solucije - završetak sezone ili igranje do kraja pa čak i finale bez navijača!

Ne znamo za vas, ali zamislite samo sve preostale utakmice u Ligi šampiona koje gledamo kao da su treninzi bez huka sa tribina...

Gardijan ističe da predsednik UEFA Aleksandar Čeferin ipak smatra da je bolje da sezona završi, pa makar i sve utakmice da budu bez navijača, nego da sve stane u ovom trenutku.

Svakako, najvažnije je da sve ovo prođe, da bude što manje žrtava i da život što pre krene starim tokom, ali, ipak, malo pametnije...
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.