Tuhel: Morali smo da postignemo bar još jedan gol

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 23:26

Tuhel: Morali smo da postignemo bar još jedan gol

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel zadovoljan je učinkom svojih izabranika u prvom meču polufinala Lige šampiona sa Realom.

Čelsi je kao gost u Madridu na stadionu "Alfredo di Stefano" odigrao nerešeno, 1:1 (1:1).

"Počeli smo dobro utakmicu, sa dosta kvaliteta i hrabrosti. Zaslužili smo da imamo prednost posle prvog poluvremena, imali smo prilike za tako nešto. Nažalost, postigli su gol >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle prekida i nisu imali više ništa, nismo im dozvolili da stvore šanse. Rezultat na poluvremenu je bio razočaravajući", rekao je nemački stručnjak.

On je rekao da u ovakvim susretima odlučuje individualni kvalitet.

"Morali smo da ostanemo mirni, da ne gubimo samopouzdanje. Drugo poluvreme je više bilo taktički deo, osetilo se i da smo umorni. Imali smo nekoliko dana da se oporavimo od još jednog teškog meča. Moramo da živimo sa ovih 1:1. Postigli smo gol zasluženo, morali smo bar još jedan. Primili smo gol ni iz čega, ali to se dešava kada prortivnik ima individualni kvalitet", zaključio je Tuhel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.