Tofaš zvanično prešao u FIBA Ligu šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2020, 15:07

Tofaš zvanično prešao u FIBA Ligu šampiona

Turski košarkaški klub Tofaš saopštio je danas da se zvanično pridružio FIBA Ligi šampiona.

"Naš klub, koji je od 2017. godine igrao u Evrokupu, stekao je veliko iskustvo tokom te tri godine. Želimo da se zahvalimo Evroligi i Evrokupu na dosadašnjoj saradnji. Zadovoljstvo nam je što možemo da saopštimo da je specijalna pozivnica FIBA pogodniji put za našu klupsku strategiju i planiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i od sledeće sezone učestvovaćemo u Ligi šampiona", navodi se u saopštenju Tofaša.

Iz turskog kluba pročuju da košarkaška LŠ već uzima zamaha u Evropi i da u vrlo kratkom roku sa svojim poslovnim planom i sportskim kriterijumima može da postane kandidat za lidera u evropskoj košarci.

Tofaš je peti klub koji se priključio takmičenju FIBA, nakon što su to odlučili Fortitudo, Bilbao, Darušafaka i Ritas.

Ostali klubovi koji su dobili pozivnice za učešće u LŠ imaju rok do 5. juna da se o tome izjasne.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.