Terzić otkrio šta mu je Vučić rekao u noći plasmana u Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić otkrio šta mu je Vučić rekao u noći plasmana u Ligu šampiona

Crveno-beli eliminisali Salcburg i plasirali se u grupnu fazu Lige šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde pre nekoliko dana ostvarili su istorijski uspeh, plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona. O svemu pomalo govorio je i generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić.

- Crvena zvezda je priča za sebe! Crvena zvezda je Srbija, što je rekao Aleksandar Vučić, koji ne krije da je navijač Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezde... Rekao mi je, Terza, kad je jaka Zvezda, jaka je i Srbija! Stvarno mislim tako! Osećam ogromnu pozitivnu energiju oko sebe, u narodu, ovde na stadionu. Stvarno imamo ogromnu podršku. Te čestitke za koje ste me pitali niti očekujemo, niti bi nam išta značile. Znamo da bi bile lažne i kurtoazne - rekao je Terzić u razgovoru za Kurir, i dodao da je posle eliminacije Salcburga razgovarao sa Vučićem.

- Predsednik je veliki navijač Zvezde. Zvao me je posle utakmice. Čuli smo se i posle žreba. Ovo i njemu mnogo znači. On deli emociju i sudbinu svakog građanina Srbije, a 70 odsto naroda navija za Zvezdu. Njemu to znači jer smo usrećili narod. I predsednik Vučić je čovek od krvi i mesa. Naravno da je i njemu drago, jer je ovo deo i njegovog uspeha. On me je doveo u Crvenu zvezdu. Ja sam bio njegov izbor. Kad mi je bilo najteže, posle utakmice sa Voždovcem. Kada sam odustao i hteo da odem, predsednik Vučić mi nije dao da odem iako sam bio rešen. Video sam da je to borba sa vetrenjačama. U tom momentu kada treba da uzmemo drugu titulu zaredom, imali smo mnogo protivnika. Već se tada osećalo da se razvijamo kao klub, a mnogima je to smetalo. Tada mi je rekao da moram sve to da prevaziđem. Da je ovo Srbija i da se uspeh ne prašta. Tada me je prelomio. Posle toga sam otišao u Atinu, dogovorio se sa Milojevićem, zatim sa Mrkelom i krenula je naša priča - objasnio je funkcioner Zvezde, a zatim u odgovorima na novinarska pitanja, rekao da nije dobio čestitke iz Fudbalskog saveza Srbije i Partizana.

Kao i da ih ni ne očekuje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.