Tadiću, ku*kin sine, ti si me izbacio iz Lige šampiona VIDEO

Izvor: B92, 09.Maj.2020, 16:19

"Tadiću, ku*kin sine, ti si me izbacio iz Lige šampiona" VIDEO

Fudbaler Real Madrida na pozajmici u Sevilji Serhio Regilon nije štedeo reči na račun srpskog reprezentativca Dušan Tadića.

Španac, očigledno, još uvek oseća posledice prošlogodišnje maestralne partije Tadića na "Santjago Bernabeu" kada je sa Ajaksom deklasirao "kraljevski klub rezultatom 4:1.

Srbin je tada postigao gol i podelio dve asistencije, a u glavi Regilona i dalje su prisutne te bolne uspomene.

On je igrajući igricu FIFA dobio upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tadića, ali ne samo da ga nije uvrstio u tim, nego ga je i pošteno izvređao.

"Ku*vin sin, izbacio me je iz Lige šampiona prošle godine. Tadiću, kopile, izbacio si me iz Lige šampiona. Sad namerno neću da te uvrstim", rekao je Regilon.

Snimak ovog ispada obišao je društvene mreže, a reakcije su bile podeljene. Jedni u osudili ovakvo ponašanje, dok su drugi privrženi Realu verovatno saglasni sa levim bekom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.