Tačno u podne, šta kaže matematika, ovo je simulacija žreba za Ligu šampiona!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tačno u podne, šta kaže matematika, ovo je simulacija žreba za Ligu šampiona!

Strah od Murinja, ali i od Reala. Kakve su Ronaldove želje? Probajte i vi sa simulacijom...

Danas u podne u Nionu je na programu izvlačenje parova Lige šampiona, osmina finala biće igrana u februaru i martu, sastav dva šešira nam garantuje par derbija.

U onom slabijem, odskače Real, koji prema rečima Zidana želi Liverpul kako bi ih izbacio već u top 16 fazi. Hrabra je to prognoza, među >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << timovima koji će biti žrebani iz drugog šešira su Murinjov Totenhem, opasnost za svakoga, Atletiko koji ume da igra u nokatu fazi, Čelsi, Napoli, Lion, Atalanta i Borusija iz Dortmunda.

Očito, svi žele Atalantu ili eventualno Lion, mada ni to nije lak žreb, nema loših ekipa u top 16 fazi. Podsetimo, timovi iz istih zemalja ne mogu da igraju u osmini finala između sebe.

Nosioci, odnosno timovi koji su osvojili grupu, Barselona, Bajern, Juventus, Lajpcig, Liverpul, Siti, PSŽ i Valensija će biti domaćini u drugom meču. Iz prvog šešira, najslabiji su prema prognozama Lajpcig i Valensija, ali prvi su lideri Bundeslige, a Valensija svakako nije naivna, u grupi je bila ispred Čelsija.

Šta kaže verovatnoća?

Prema komplikovanim statističkim podacima, Barselona ima najveće šanse da izvuče Čelsi, pa onda Totenhem, a najmanje procenta otpada na Lion.

Real ima pet opcija, Siti i Liverpul su najverovatnije, pa za njima Juventus. Ronaldo je rekao da ne bi voleo Real u osmini finala, on želi da za pehar igra protiv bivšeg kluba.

Mi smo kao i uvek simulirali žreb, ovo je naš ishod:

Atalanta - Valensija

Atletiko - Mančester Siti

Real Madrid - Bajern

Lion - Barselona

Dortmund - Liverpul

Čelsi - Juventus

Napoli - PSŽ

Totenhem - Lajpcig


Probajte i vi, ovo je link...
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iznenadićete se, evo koga Liverpulovi navijači žele u top 16 i ko je rival "za izbegavanje"!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019

Uvereni su da je osveta na meniju, a ne bi želeli u jednom slučaju u špansku prestonicu....Liverpulovi navijači veruju da je došlo vreme za osvetu...Posle izjave Zidana da bi voleo da Real izvuče Liverpul i da eliminiše prvaka Evrope, sprovedene su ankete u Engleskoj...Većina navijača se slaže,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.