Suarezova kletva i dalje traje...

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarezova kletva i dalje traje...

Luis Suarez ne zna za gol van Nou Kampa.

Fudbaler Barselone Luis Suarez večeras je ponovo bio starter u Barseloni u meču protiv Borusije iz Dortmunda, ali nije uspeo da postigne gol.

Očekivalo se mnogo više od njega pošto je gladan golova, posebno nakon povratka od povrede i dva gola u meču sa Valensijom.

Ipak, kletva i dalje traje.

Suarez je i dalje bez gola na gostovanjima u Ligi šampiona, a poslednji put kada je postigao gol na gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Barselonu, taj tim je osvojio LŠ.

Čitave četiri godine bez gola u gostima je nešto što zabrinjava...

Nema sumnje, Suarez je i više nego potreban Barsi kao onaj pravi kako bi taj tim ponovo bio na vrhu Evrope.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta se dešava sa čovekom? Luis Suarez četiri godine bez gola van Nou Kampa

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2019

Nesumnjivo veliki golgeter. Bio je to i u Ajaksu i u Liverpulu i sad u Barseloni. Brojka od 179 pogodaka na 250 zvanilčnih utkamica jasno ilustruje kvalitete Luisa Suareza, samo, deluje kao da je neko prokleo urugvajskog špica, pa ne može ni da oplepeli na gostovanjima u Ligi šampiona. Zaključno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.