Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2020, 01:10

Suarez u trci sa vremenom: Atletiko ne odustaje od golgetera za susret sa Bajernom

Urugvajac se nada da bi ipak mogao da u utorak istrči na teren

Fudbaleri Atletiko Madrida dočekaće u utorak od 21 čas Bajern iz Minhena u okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona, a Dijego Simeone ni manje od 24 sata pred duel sa Bavarcima ne zna da li će moći da računa na Luisa Suareza.

Urugvajski napadač još nije dobio negativan rezultat na korona virus, a do utakmice na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vanda Metropolitano biće podvrgnut još jednom testiranju.

"Ovaj virus je veoma čudan. Luis Suarez će sutra biti testiran. Čekamo da vidimo šta će reći test, a ukoliko ne bude negativan nadamo se da će se priključiti ekipi barem do subote", rekao je Dijego Simeone na konferenciji pred susret sa braniocem titule u elitnom evropskom takmičenju.

Ukoliko ne dobije negativan rezultat Suarez će preskočiti četvrti uzastopni meč, pošto je prethodno bio van konkurencije za susrete sa Barselonom, Valensijom i Lokomotivom iz Moskve.

U redovima Jorgandžija se nadaju da bi u satima pred utakmicu Urugvajac iapk mogao da dobije željene rezultate i, kao što je bio slučaj sa Kristijanom Ronaldom u Juventusu, da da se priključi saigračima u važnom susretu.

Rezultati Suarezovog testa su od posebne važnosti jer je Simeone u deficitu sa napadačima pošto je van stroja i Dijego Kosta, a problem u ofanzivi Madriđana najbolje oslikava podatak da je u poslednjih 270 minuta Atletiko postigao samo dva gola, jedan je delo Karaska protiv Barselone (1:0), dok je drugi postigao Lato, fudbaler Valensije koji je zatresao svoju mrežu (1:0).

Suarez je u madridski klub stigao tokom letnjeg prelaznog roka iz Barselone i na osam utakmica postigao je pet golova, međutim od dolaska u novu sredinu nije postigao pogodak u Ligi šampiona.

Atletiko posle četiri kola u Ligi šampiona zauzima drugo mesto u grupi A sa pet bodova, dva više od Lokomotive koja će odmeriti snage sa Salcburgom u utorak od 18.55.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Duel Metaloplastike i Novog Pazara odložen zbog koronavirusa

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2020

Novi problemi za organizatore...Rukometna utakmica 10. kola B grupe Arkus lige između Metaloplastike i Novog Pazara, koja je trebalo da bude odigrana predstojećeg vikenda u Šapcu, odložena je za 16. decembar jer su sedmorica članova gostujućeg kluba pozitivni na korona virus....."Šestorica rukometaša...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.