Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2021, 21:41

Šredera traže klubovi s Istoka, Lejkersi bi ipak da produže ugovor

Nemački plejmejker između novog ugovora i nove avanture

Uprkos formi koja je bila daleko od konstantne u plej-ofu protiv Finiksa, Denis Šreder biće jedan igrača za koje će interesovanje biti najveće tokom predstojećeg leta.

Nemačkom plejmejkeru je ugovor sa Lejkersima praktično istekao, zbog čega će se njegovo ime naći na listi slobodnih igrača, ali prvi operativac prošlogodišnjeg šampiona NBA >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << lige Rob Pelinka otkrio je da bi voleo da se saradnja produži.

“Jedna od stvari koja nas najviše zanima jeste da ocenimo takmičarski duh, a Denis je pokazao da ima kvalitet u tom polju. Sačekaćemo Free Agency, postoji mnogo toga što želimo da analiziramo, ali Denis je igrač koji nam se sviđa zbog njegovog doprinosa igri koji može da nam pruži“, izjavio je Pelinka.

04.00: (1,50) LA Klipers (13,0) Juta (2,95)

Prema informacijama poznatog američkog insajdera Šamsa Čaranije, Lejkersi će imati ozbiljnu konkurenciju za potpis nemačkog reprezentativca. Prema njegovim tvrdnjama, Lejkersi bi mogli da produže saradnju s Šrederom, ali i da ga potpišu i odmah trejduju u slučaju da bude dobrih opcija na tržištu.

U ovom trenutku za Šredera se interesuju isključivo klubovi sa Istočne obale – Njujork Niksi, Čikago Bulsi i Toronto Reptorsi. Podsetimo, Mozzart Sport je nedavno pisao da sportski sektor Čikaga gleda ka Oklahomi u nadi da će uspeti da pronađe dogovor i uzme Vasilija Micića. Sam srpskim reprezentativac otkrio je nedavno da bi voleo da zaigra u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, ali ne po svaku cenu. Tačnije, želi garancije da će da igra i ima bitniju ulogu, jer ne želi u NBA samo da bi bio tamo...

Šreder je osmu godinu u NBA ligi završio sa 15,4 poena na 33,5 odsto za tri poena, te 5,8 asistencija i 3,5 skokova. Odigrao je 61 utakmicu i u svakoj bio starter, uz prosečno 32,1 minut na parketu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.