Šoping groznica u Lionu, Juve kvari posao Madriđanima?

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šoping groznica u Lionu, Juve kvari posao Madriđanima?

Francuski velikan će najverovatnije ostati bez par bitnih prvotimaca.

Olimpik Lion je ove sezone predstavio sijaset kvalitetnih fudbalera, Francuzi će najverovatnije moći opet da to urade na najvećoj sceni, Ligi šampiona. Trenutno su na trećem mestu Lige 1 sa četiri boda više od četvoroplasiranog Sent Ethena, pobedom u duelu protiv Kaena bi to mesto u eliti i osigurali.

Međutim, pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je pitanje sa kojim timom s obzirom da za Dembelea, Ndombelea, Aura, Fekira i ostale iz dana u dan stižu nove ponude. Jedan od takvih igrača je i mladi levi bek francuskih "Lavova" Ferlan Mendi!

Dvadesettrogodišnjak ima sjajnu sezonu iza sebe, prema pisanjima par medija Francuz je bio već viđen na "Bernabeu" kao Marselov zamenik/naslednik kraj leve aut-linije.

Danas stižu informacije iz Francuske da se Juventus, stari rival Madriđanima u evro-okvirima, umešao u borbu za potpis Mendija. Italijani žele da zamene Aleksa Sandra, Spinacola za sada nije dokazao da je igrač kadar za tako nešto, prosto povrede su previše učestale.

Agent mladog Francuza nije ništa potvrdio ni za Madrid ni Torino, samo je odgovorio da njegovog klijenta želi pola Evrope, u čemu priznajemo ne greši.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.