Solskjer mora po napadača u januaru, Belgijanac rešenje?

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer mora po napadača u januaru, Belgijanac rešenje?

Junajted kuburi sa rezultatima.

Klub sa "Old Traforda" je danas izvukao bod protiv Evertona, mladi Grinvud je vadio kestenje iz vatre golom u 77. minutu.

Jasno je da prioritet "crvenih đavola" ostaje pojačanje u napadu, i izgleda da ono dolazi iz Serije A.

Dugo se spekulisalo oko dolaska Maria Mandžukića, hrvatski internacionalac je maltene prognan iz Juventusa, pored njega meta jeste i Dris Mertens.

Fudbaler Napolija igra toplo-hladno ove sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Seriji A ima tek četiri gola dok u Ligi šampiona briljira sa pet golova na šest odigranih utakmica. Belgijancu na kraju sezone ističe i ugovor, ali mediji u Italiji pišu kako je njega De Laurentis odavno već precrtao.

Mertens je bio jedan od onih koji je najviše udaren po džepu posle "pobune" u Napulju, videćemo da li će se uskoro oprobati i na Ostrvu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real plaća klauzulu od 100 miliona!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019

Zidan se sinoć uverio u kvalitete...Remi Valensije i Real Madrida (1:1) znači da su Barselona i "los blankosi" zajedno na vrhu sa istim brojem bodova (35) iz šesnaest odigranih utakmica. Ne postoji bolja uvertira za predstojeći "El Klasiko" na "Kamp Nou" ove srede...Sinoć na "Mestalji" su Benzema...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.