Sjajna vest - Zvezda iznenada pojačana pred Hofenhajm?!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020, 17:55

Sjajna vest - Zvezda iznenada pojačana pred Hofenhajm?!

Nemci će sada imati jednu brigu više!

Crvena zvezda od 18:55h dočekuje Hofenhajm u pretposlednjem kolu grupne faze Lige Evrope, uskoro očekujemo i sastave timova, a pre toga stigla je pomalo neočekivana, ali svakako odlična vest koja se tiče upravo izbora igrača na koje će večeras moći da računa trener šampiona Srbije Dejan Stanković.

Podsetimo, juče se pojavila vest da je napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde Aleksa Vukanović pozitivan na koronavirus, ali ''Informer'' ovog popodneva prenosi nove, drugačije vesti.

''Aleksa Vukanović je  bio pozitivan posle prvog testa na koronavirus. Ali, na sreću, test u četvrtak je pokazao da Vukanović nije zaražen'', navodi ''Informer'', ali Zvezda će ipak biti oslabljena neigranjem, Kataija, Ivanića i Rodića, možda i Kange i Gobeljića.

To bi, praktično, trebalo da znači da će Vukanović večeras biti u protokolu za utakmicu, da li kao starter, ili će šansu čekati sa klupe za rezerve, a zvaničnu informaciju kako će izgledati Zvezdin sastav za večerašnju utakmicu očekujemo oko 17:40h.

Ostanite uz ''Sportske''...

-
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SASTAVI - Počinje Kanga, Vukanović na klupi! Pogledajte i UEFA najavu utakmice!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020

Objavljene startne postave Crvene zvezde i Hofenhajma pred večerašnju utakmicu na ''Rajku Mitiću''...Meč počinje u 18:55h, borba je za prvo mesto u grupi, a prethodni duel u Nemačkoj rešio je Hofenhajm u svoju korist rezultatom 2:0...Za večerašnji susret, trener Crvene zvezde Dejan Stanković...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.