Sevilja overila plasman u Ligu šampiona

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2020, 00:04

Sevilja overila plasman u Ligu šampiona

Andalužani zabeležili ključnu pobedu.

Fudbaleri Sevilje pobedili su na svom stadionu ekipu Majorke rezultatom 2:0 (1:0) u 36. kolu La Lige.

Sevilja je ovim trijumfom pobegla Viljarealu na +9, doduše "Žuta podmornica" ima meč manje, ali Andalužani su sa ova tri boda otišli u Ligu šampiona.

S druge strane, Majorka je ovim porazom ostala praktično bez šansi da opstane, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima tri boda manje i meč više od Alavesa. Majorki je potrebno da pobedi u preostale dve utakmice, a da Selta izgubi obe, i da Alaves osvoji samo bod na tri preostale utakmice.

Sevilja je do pobede došla golovima Okamposa u 41. minutu iz penala i En Nesirija u 84. minutu.

Naš Nemanja Gudelj je u igru ušao u 70. minutu i odigrao je poslednjih dvadesetak u važnoj pobedi Andalužana.

U narednom kolu, Sevilja gostuje Real Sosijedadu, dok Majorka dočekuje Granadu i nada se nekom čudu u slučaju pobede, pred poslednje kolo kada će morati da juri i trijumf u Pamploni protiv Osasune.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real Sosijedad ostavio Viljareal bez Lige šampiona, nula u Baskiji po meri obe ekipe VIDEO

Izvor: B92, 13.Jul.2020

U terminu od 19:30 odigrane su dve utakmice 36. kola španske LaLige...Real Sosijedad je kao gost slavio protiv Viljareala rezultatom 2:1 (0:0)...Tako je Viljareal i matematički ostao bez šansi za plasman u Ligu šampiona, koju će naredne sezone igrati Real Madrid, Barselona, Atletiko Madrid i Sevilja...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.