Šampion odradio prvi trening na Zlatiboru

Izvor: B92, 14.Jun.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion odradio prvi trening na Zlatiboru

Red kiše, red sunca, tako je izgledao prvi trening srpskog šampiona, ekipe Crvene zvezde na početku priprema za Ligu šampiona.

Zvezdini prvotimci su na teren hotela "Palisad“ izašli u 17:20 i dočekala ih je prijatna temperatura, ali promenljivo vreme.

To nije smetalo ni njima da rade, ali ni navijačima da ih sa tribina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podrže.

Počeli su laganim trčanjem oko terena u dve grupe, golmani su imali svoj program, a zatim se prešlo na vežbe zagrevanja i popularnu "ševu".

Igru u krugu prekinulo je istrčavanje dužina između dva kaznena prostora, a zatim se vratilo na rad sa loptom i brojanja do 27. Trening je završen ponovnim trčanjem od 16 do 16 metara. Rad se nastavlja u subotu od 9:30 na istom terenu.

"Imao sam dan, dva više odmora, nakon toga sam seo sa šefom Milojevićem i upravom kluba i brzo smo se sve dogovorili za ovu sezonu. Priključio sam se treninzima i to je to, spremamo se za ono što nas čeka. Posle dužeg vremena imamo šansu da se plasiramo u Ligu šampiona, što će biti jako teško i ništa ne obećavamo. Za tako nešto je potrebno i dosta sreće ali i dosta rada. Počeli smo da se spremamo na vreme za sve što nas čeka, pogotovo i u prvenstvu i Kupu, što je uvek naš cilj", rekao je kapiten Nenad Milijaš za sajt kluba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.