SERIJA A Tužni Milan nastavlja da posrće i u novoj sezoni (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 25.Avg.2019, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A Tužni Milan nastavlja da posrće i u novoj sezoni (VIDEO)

Nova sezona – stare muke Milana. Prošle sezone “rosoneri” nisu uspeli da stignu do Lige šampiona, prelazni rok su kilavo odradili, a na startu Serije A – šok. Udineze je u prvom kolu šampionata Italije pobedio slavni klub sa 1:0 (0:0).
Kvota u kladionici MaxBet na igru 1-1 na meču Inter – Leće je 1.75. Utakmica se igra u ponedeljak od 20.45 na “Đuzepe Meaci”.
Čovek odluke bio je Brazilac >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Rodrigo Besao u 72. minutu na asistenciju De Paula. “Karioka” je posle kornera bio najviši u skoku i matirao čuvara mreže milanskog tima Đanluiđija Donarumu.
Koliko su inferiorni i jalovi bili fudbaleri Milana govori podatak da nisu uputili nijedan šut u okvir gola domaćina. Novi trener Đampolo koji je zamenio Gatuza imaće mnogo posla kako da poljuljanog giganta vrati na staze stare slave. U finišu su gosti ttažili penal, intervenisao je i VAR, ali je odlučeno da nema najstrože kazne za “rosonere”. Četa hrvatskog stručnjaka Igora Tudora upisala je prve bodove u novom šampionatu.

Srbin sa pasošem Bosne i Hercegovcine, Rade Krunić, koji je stigao na San Siro iz Empolija ovog leta za 8.000.000 evra, bio je na klupi za rezerve.
U subotu je šampion Juventus počeo sezonu minimalnom pobedom u Parmi, dok je fantastičan duel viđen u Firenci, gde je Napoli pobedio Fjorentinu sa 4:3.
SERIJA A – 1. KOLO
Nedelja
Udineze – Milan 1:0 (0:0)
(Besao 72)
20.45 Roma – Đenova
20.45 Kaljari – Breša
20.45 Sampdorija – Lacio
20.45 SPAL – Atalanta
20.45 Torino – Sasuolo
20.45 Verona – Bolonja
Ponedeljak
20.45 Inter – Leće
Subota
Fjorentina – Napoli 3:4 (1:2)
(Pulgar 9 penal, Milenković 52, Boateng 65 – Mertens 38, Insinje 43 penal, 67, Kaljehon 56)
Parma – Juventus 0:1 (0:1)
(Kjelini 21)


The post SERIJA A Tužni Milan nastavlja da posrće i u novoj sezoni (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isti onaj Milan... Tužan! Bez šuta u gol... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2019

Milan je u prošloj sezoni za dlaku izvisio za plasman u Ligu šampiona, a čini se da ove sezone neće ni toliko dogurati. Rosoneri nisu mnogo toga uradili da pojačaju tim preko leta, doveli su neka prosečna imena, a već u prvom kolu su izgubili tri boda u trci za Ligu šampiona. Na otvaranju sezone,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.