SAVIĆ POSLE ISTORIJSKOG USPEHA: Hvala navijačima! Okrećemo se Vojvodini! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVIĆ POSLE ISTORIJSKOG USPEHA: Hvala navijačima! Okrećemo se Vojvodini! (FOTO)

Crveno-beli remijem protiv Salcburga izborili plasman u Ligu šampiona.

Dočekao je Vujadin Savić da sa trakom oko ruke prvi put od osnivanja Lige šampiona, uvede Crvenu zvezdu u elitno fudbalsko takmičenje. Zvezdin komandant odbrane odigrao je besprekorno u odlučujućoj utakmici i ispisao zlatno poglavlje u klubu iz Ljutice Bogdana.

POSLE ULASKA U LIGU ŠAMPIONA! Evo koliko će Zvezda ZARADITI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od UEFA! (FOTO)

PENAL? Pogledajte da li je Zvezda oštećena u Salcburgu (VIDEO)

- Presrećni smo i mi i navijači. Prvo Liga Evrope, sada Liga šampiona. Hvala navijačima, imali smo domaću atmosferu - rekao je Savić posle meča, a zatim se osvrnuo na dešavanja u 90 minuta:

- Kad smo pokazali više hrabrosti, uspeli smo da izjednačimo. Utakmicu je presudio naš inat.

Posle uakmice nastalo je veliko slavlje...

- Ne znam, ni sa kim sam se radovao. Nema vremena za slavlje, već za vikend čeka nas Vojvodina - u stilu velikog profesionalca odgovorio je Zvezdin "ministar odbrane".

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.