Izvor: Radio 021, 04.Nov.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Vojvodine večeras protiv evropskog šampiona u Skoplju

Rukometaši Vojvodine gostovaće večeras u Skoplju, gde će igrati protiv evropskog šampiona Vardara, u Seha ligi.

Vardar u pet utakmica ima četiri pobede i jedan poraz, dok šampioni Srbije imaju tri pobede i dva poraza. Izabranici Borisa Rojevića pokušaće da nađu put do pobede tako što će iskoristiti gusti raspored koji imaju Makedonci, dok su Novosađani odmorniji za nastavak sezone u Seha ligi.

Nasuprot tome, Vojvodina neće moći da računa na nekoliko prvotimaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji u Skoplje nisu došli zbog povrede.

"Velika je čast da igramo protiv prvaka Evrope na njihovom terenu. Nažalost, i dalje imamo pet-šest povređenih igrača i četvorica njih zasigurno neće ni otputovati u Skoplje. Kakogod, polako se navikavamo na to i ono što je jasno jeste da će mlađi igrači još jednom dobiti šansu da pokažu za šta su sposobni", poručio je šef stručnog štaba Vojvodine Boris Rojević.

Njegov kolega iz suprotnog tabora, Eduar Kokšarov, kazao je da je Vojvodina najbolji tim u Srbiji, koji je dosta napredovao u poslednje vreme.

"Vidimo ovaj meč kao šansu da radimo na nekim stvarima koje očigledno da moraju da budu poboljšanje, ali takođe želimo da pobedimo i da osvojimo tri važna boda", kazao je Kokšarov.

Utakmica između Vojvodine i Vardara igra se večeras sa početkom u 20:15 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.