Redsi ga žele, ali poziv Reala se ne odbija!

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Redsi" ga žele, ali poziv Reala se ne odbija!

Dok jednom ne smrkne drugom ne svane.

Vest koja okupira medije ovih dana jeste šta će biti sa Mančester Sitijem.

Gvardiolin tim je udaren po džepu kaznom od trideset miliona evra, ali to nije ništa što prema gubicima koji će uslediti koja donosi dvogodišnja suspenzija iz Lige šampiona.

Pored finansijskih sredstava u opasnosti je i igrački kadar. Navijači Liverpula su po pristigloj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vesti o nedaćama rivala odmah zaželili Kevina de Brujnea u svojim redovima, ali bi Belgijanac mogao kod sunarodnika Azara.

Prema pisanju Mundo Deportiva Real Madrid pomno prati dešavanja u Mančesteru, vaga se ponuda za najkreativnijeg igrača Sitija. Pored De Brujnea, lider španskog prvenstva navodno prati i Aguera i Sterlinga.

Izgleda skoro izvesno da će barem jedan od ove trojke završiti na "Santijago Bernabeu".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.