Ranđelović za B92.net: Teže bi bilo sa Zvezdom  veći su klub od Omonije

Izvor: B92, 20.Okt.2020, 16:57

Ranđelović za B92.net: Teže bi bilo sa Zvezdom " veći su klub od Omonije

Lazar Ranđelović, prvotimac Olimpijakosa, jedan je od srpskih igrača koji ove sezone igraju u Ligi šampiona.

Krilnog napadača i crveno-bele iz Pireja na startu očekuje duel sa Olimpikom iz Marseja (sreda, 21.00), u okviru prvog kola grupe C.

Ranđelović se nada dobrom rezultatu, ali ističe da je francuska ekipa veoma kvalitetna.

"Prošlo je godinu dana. Opet je došlo vreme da igramo u najjačem takmičenju i jako sam srećan zbog toga. Od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meča sa Marsejom očekujem najbolje naravno. Daćemo sve od sebe kao i do sada i ako budemo bili na našem nivou, možemo uzeti sva tri boda, ako Bog da. Analizirali smo igru Marseja, to je jako kvalitetan tim, igraju na visokom nivou, imaju jako dobre igrače. Videćemo kako će biti, nadam se da ćemo napraviti dobar rezultat", rekao je Ranđelović na početku razgovora za B92.net i dodao da planira da se čuje sa Nemanjom Radonjićem, koji brani boje Marseja.

Olimpijakos je do elite stigao kroz baraž i trijumfom nad Omonijom, koja je u 3. kolu eliminisala Crvenu zvezdu.

Kaže da bi znatno teži dvomeč bio sa šampionom Srbije.

"Pa siguran sam da bi. Zvezda je mogu reći veći tim od Omonije i imaju više iskustva u tim utakmicama, ali važno je da smo mi prošli dalje", rekao je Ranđelović.

Ranđelović kaže da je jedan od ciljeva da se "napadne" druga pozicija u grupi, odnosno plasman u osminu finala Lige šampiona.

"Siti će verovatno biti prvi, ali da, zašto da ne? To je i naš cilj, ali videćemo kako se bude odvijalo. Mi ćemo dati sve od sebe da bude tako", istakao je Ranđelović i ponovio koji je glavni cilj u Grčkoj.

Kao i svake godine, naš cilj je titula. Nadamo se da ćemo i ove godine isto uradili kao i prošle. Glavni konkurenti su nam PAOK i AEK...

Pedro Martins je Ranđeloviću pružio priliku da na početku sezone igra na svim utakmicama, što od starta, što sa klupe.

"Prošle godine sam imao solidnu minutažu i zadovoljan sam. Ove sam počeo više da igram i srećan sam zbog toga. Jedino što želim je da igram. Verovatno mi trener veruje više sada, ne znam šta je tačno u pitanju. Ali, važno mi je da igram što više."

Na kraju, zanimalo nas je da li bi Lazar mogao uskoro da dobije priliku da debituje za A reprezentaciju Srbije.

"Naravno da se nadam pozivu. Sve zavisi od mene. Ako budem igrao dobro, dobiću poziv. Čuo sam se sa selektorom, ali ništa konkretno", zaključio je Ranđelović u razgovoru za B92.net.

Priredio: Milan Tomić
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.