RADONJIĆ NEMA DILEMU: On je bio ključna karika u osvajanju ABA lige i titule srpskog šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 23:38

RADONJIĆ NEMA DILEMU: On je bio ključna karika u osvajanju ABA lige i titule srpskog šampiona

Crnogorski stručnjak vidno iscrpljen posle turbulentne sezone.

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, sumirao je svoje utiske nakon nove, treće titule u ovoj sezoni. Klub sa Malog Kalemegdana je pre Superlige Srbije osvojio ABA ligu i Kup, a koliko je zapravo takav podvig bio težak, pokušao je da objasni crnogorski stručnjak.

- Posle plej-ofa u ABA ligi, koji je bio jako težak, odigrali smo i ovaj plej-of bez odmora i treninga. Igrali smo sa Megom koja je napravila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fantastičan rezultat ove sezone. Borili smo se hrabro da dođemo do titule. Večerašnja utakmica je bila jako teška, nosila je breme osvajanja torfeja. Bila je potrebna adekvatna koncentracija, a to nismo imali u drugom meču. Na kraju smo pronašli energije da pobedimo, jer je potrošanja bila veća nego očekivana. Uspeli smo da u jednoj tvrdoj utakmici, odbranom dođemo do pobede i da završimo sezonu sa velikim zadovoljstvom uz sve probleme koje smo imali. Ovo je ogroman uspeh posle svega. Ostali smo bez Lojda, bilo je velikog zamora - rekao je Radonjić koji se osvrnuo i na izuzetno važnu ulogu Lengstona Hola u završnici sezone:

- Hol je osporavan čitave sezone, ali je za nas bio igrač koji je igrao izuzetno značajnu ulogu i u ABA ligi i u završnici Superlige. Sada je to nadogradio košgeterskim učinkom. Iskren da budem, on je bio karika koja nam je omogućila da budemo dobri u završnici sezone. Jako mi je drago zbog njega. Čestitke svim momcima, čestitke svima u klubu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.