RADIKALNI POTEZI U JANUARU: Juventus dovodi napadača - aktuelnog SVETSKOG PRVAKA! Potez očajnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 16:03

RADIKALNI POTEZI U JANUARU: Juventus dovodi napadača - aktuelnog SVETSKOG PRVAKA! Potez očajnika

Zna se da je teško vreme kad se Juve pojačava u zimskom prelaznom roku?

Juventus nije u prepoznatljvoj formi sa kojom je osvojio devet uzastopnih Skudeta.

Tim Andree Pirla jako teško izlazi na kraj sa nešto slabijim timovima iz Serije A bez Kristijana Ronalda, a sada italijanski mediji prenose da će „stara dama“ u januaru morati u kupovinu, što skoro nikada ne radi.

Inter ozbiljno „visi“, i ako večeras (21.00) ne slavi protiv Menhengladbaha >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogao bi da se oprosti od prolaska u narednu fazu Lige šampiona. Problem je što se igra u Nemačkoj, i što domaćin beleži odlične rezultate. Kvota na dvojku je 2,45, iks je 3,40, a kec 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah - Inter.

Naime, Pirlu je između ostalog potreban još jedan napadač koji će pomagati Morati u borbi na tri fronta, a izbor je pao na višemeseču metu Intera.

Radi se, naravno, o napadaču Čelsija. Žiru je nezadovoljan situacijom u Londonu, želi da ode, a sada su za njegove usluge zainteresovana dva italijanska giganta.

Da li će Francuz od januara igrati u Milanu ili u Torinu videćemo za nekoliko nedelja.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Andrea Sahara, izabranica boksera Kubrata Puleva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.