Prva pobeda Zvezdinih omladinaca u Ligi šampiona

Izvor: B92, 01.Okt.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva pobeda Zvezdinih omladinaca u Ligi šampiona

Omladinci Crvene zvezde savladali su posle preokreta Olimpijakos sa 2:1 (0:1), u drugom kolu Lige šampiona za mlade.

Ovo je, nakon remija sa Bajernom u Minhenu, prvi trijumf crveno-belih ove sezone u elitnom takmičenju.

Golove vredne tri boda postigli su Stefan Mitrović i Miloš Pantović, dok je jedini strelac za goste iz Pireja bio Hristos Liakos.

Naš predstavnik odigrao je sasvim solidno prvo poluvreme, pretio, ali su mladići Olimpijakosa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvi došli do gola.

Strelac u 28. minutu bio je Liakos, koji je sa ivice šesnaesterca šutirao, a lopta se od stative odbila u mrežu golmana Katića.

Odmah na startu drugog dela igre, domaći uspevaju da izjednače preko Stefana Mitrovića, koji je iskoristio odličnu loptu Burmaza iza leđa štopera gostiju.

Nastavila je Zvezda sa pokušajima, imala inicijativu i to im se isplatilo u 82. minutu, kada je brzonogi Pantović pretrčao odbranu Grka, zaobišao golmana i poslao loptu u mrežu za konačnih 2:1.

U drugom meču ove grupe, omladinci Bajerna ubedljivo su savladali vršnjake Totenhema u Londonu sa 4:1.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.