Priča dana stiže iz Belgije, gde su zalutali navijači Liverpula?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priča dana stiže iz Belgije, gde su zalutali navijači Liverpula?! (foto)

Možda ni to ponekad nije loše, sad svi pišu o njima.

Fudbaleri Liverpula sinoć su ubedljivo savladali domaću ekipu Genka sa 4:1, u trećem kolu Lige šampiona, ali nisu svi navijači aktuelnog prvaka Evrope, čak i sa kupljenim kartama, uspeli da prisustvuju ovoj utakmici.

Naime, belgijski mediji danas donose zanimljivu priču o dvojici navijača Liverpula, koji su iz Engleske doputovali u Belgiju sa ulaznicama u rukama, ali su umesto u Genk, stigli u - >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Gent!

Pojedini tamošnji novinari su ih primetili sinoć na ulicama Genta dok su bezuspešno pokušavali da pronađu stadion Genka.

Kad su na kraju shvatili da su zalutali, nije im preostalo ništa drugo nego da uđu u neki obližnji kafić i putem TV ekrana odgledaju utakmicu.

Ali, s obzirom da je njihova priča već izazvala veliku pažnju, kao i da Gent večeras igra protiv Volfsburga u trećem kolu Lige Evrope, domaćin ih je pozvao da, kad su već tu, prisustvuju pomenutoj utakmici.

-

Shout out to the two Liverpool supporters who went to Gent instead of Genk yesterday, and so missed the game. https://t.co/Zg30Qx5A51 pic.twitter.com/uTxNQiWcQw

— Daniel Storey (@danielstorey85) October 24, 2019
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.