Pogba opet zakuvao: Juve? Moja kuća...

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba opet zakuvao: "Juve? Moja kuća..."

On je to rekao i za Junajted, ali ovakva poruka će verovatno dodatno razbesneti Murinja pred gostovanje na "Alijancu". A ono što će se tamo desiti već se zna...

Pol Pogba se vraća u Torino, makar na jedno veče, u sredu u Ligi šampiona.

"Znao sam da ćemo izvući Juventus, rekao sam bratu da će to biti ludilo, jednostavno, takve stvari su suđene", kaže Pogba.

Kakav je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << osećaj.



"To je moja kuća, to su moji prijatelji, to je moja svlačionica. Sve što sam naučio bilo je tamo, od Bufona i Kjelinija, odrastao sam uz njih i Pirla. I sada se čujem sa Dibalom, Kvadradom, Bonućijem, Juventus je moj klub
", dodaje Francuz.

On i ne krije da želi da se vrati, ali šanse da ga Junajted pusti za 70 miliona evra, kako se priča su male, ne postoje, bolje rečeno.

Ipak, navijači svim silama žele da ga vide u crno-belom. "Alijanc" će biti krcat u sredu, a Pogbu će dočekati ovacije, i poruke sa tribina koje ga pozivaju da se "vrati kući".

On je 2012. kao slobodan igrač stigao iz Junajteda, afirmisao se, oborio svetski rekord pri povratku u "Đavole", ali nakon dve i po godine, nesrećan je u Engleskoj i želi da ode.

U Juventusu prate razvoj situacije.

"Jasno da je ovo njegov klub, ali on je igrač Junajteda. Pratimo šta se dešava", kaže legendarni Pavel Nedved koji preko svog bivšeg menadžera Rajole, pokušava da Pogbu vrati u Juventus.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POL POGBA SE VRAĆA KUĆI: Evo šta Francuz kaže o dolasku u Torino!

Izvor: Kurir, 01.Nov.2018

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je danas da se u Torinu oseća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.