Poćetino odmara startere pred Zvezdu

Izvor: B92, 17.Okt.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poćetino odmara startere pred Zvezdu

Menadžer fudbalera Totenhema Maurisio Poćetino neće izvesti najjači sastav na sledeći premijerligaški meč.

Poćetino neće na raspolaganju imati sjajnog vezistu Kristijana Eriksena i napadača Hjong-Mina Sona.

Eriksen je tokom reprezentativne pauze zaradio povredu butnog mišića igrajući za Dansku, pa je Poćetino rešio, prenose britanski mediji, da ne rizikuje povredu jednog od najboljih igrača u meču pred Ligu šampiona.

Sa druge strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Son je prevalio dalek put da bi zaigrao za reprezentaciju Južne Koreje, pa će mu Poćetino dati dodatni odmor ne bi li se što bolje oporavio.

Totenhem se u subotu sastaje sa Votfordom, a zatim će ugostiti Crvenu zvezdu u trećem kolu Lige šampiona u utorak.

Pored pomenute dvojice Poćetino u naredna dva meča najverovatnije neće moći da računa ni na Đovanija Lo Selsa i Rajana Sesenjona, kao ni na standardnog golmana Uga Ljorisa, koji je polomio šaku.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.