Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2020, 22:16

Počela nova sezona Lige šampiona

Drita na Linfild u finalu preliminarne runde...

Aktuelna sezona Lige šampiona tek ulazi u zvršnicu (večeras ćemo dobiti konačan spisak putnika za Lisabon), a nova je već počela. Doduše onim najmanje atraktivnim utakmicama, preliminarnom kvalifikacionom rundom.

Koplja su danas ukrstili šampioni San Marina i Severne Irske, odnosno prvaci samoproklamovane države Kosovo i Andore. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Linfild je dosta lako opravdao ulogu favorita protiv Tre Fjorija, slavio sa 2:0, pa ga u finalu, u utakmici koja će odlučiti ko će u prvo kolo kvalifiakcija za Ligu šampiona, čeka Drita iz Gnjilana. Kosovski sastav bio je bolji od Inter Eskaldesa - 2:1.

Oba ova meča odigrana su na neutralnom terenu, u Nionu. Jedan meč biće odigran i u finalu. Taj okršaj na programu je 11. avgusta.

KVALIFIKACIJE ZA LŠ - PRELIMINARNA RUNDA

Subota

Tre Fjori (San Marino) - Linfild (Severna Irska)0:2 (0:0)

Drita (tzv. Kosovo) - Inter Eskaldes (Andora) 2:1 (2:1)

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.