PSŽ lako sa starom mušterijom (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 23:00

PSŽ lako sa ''starom mušterijom'' (video)

Pobeda za vrh tabele.

U utakmici osmog kola francuske Lige 1, PSŽ je večeras na svom terenu savladao poslednjeplasirani Dižon rezultatom 4:0.

U duelu protiv ekipe od koje je u poslednjih devet godina samo jednom izgubio, PSŽ je od samog starta stavio do znanja gostima šta ih večeras čeka.

Nije prošlo ni tri minuta od početka meča, a Moaz Kean je na asistenciju Bakera doveo ''Svece'' u vođstvo, da bi dvadeset minuta kasnije isti igrač duplirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prednost šampiona - 2:0.

Rano vođstvo omogućilo je mirnu igru domaćeg tima u nastavku meča, mada ni gosti nisu bili baš bezopasni, mogli su i da prepolove vođstvo PSŽ-a u par navrata, ali nisu koristili ukazane prilike.

Na drugoj strani, Keana je u 73. minutu zamenio Mbape i do kraja meča je preuzeo glavnu ulogu na terenu.

U 82. minutu Mbape je na asistenciju Nejmara pogodio iskosa sa leve strane, a šest minuta kasnije posle prelepe akcije Nejmara i Sarabije, Mbape šalje loptu u mrežu za konačnih 4:0.

-

-    Standings provided by SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Znate onu "forma je prolazna, klasa je večna"? Srpski "Big Sofo" i asistencija koja će vas oduševiti! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2020, 12:55

Sjajan potez na terenima Prve B lige Srbije...Da i utakmice nižih rangova u košarci mogu da budu veoma zanimljive, pokazuje i detalj sa meča Prve B lige Srbije između BKK Radničkog i Borca iz Zemuna...Gosti su slavili rezultatom 87:77, a tome je doprineo i centar zemunske ekipe Milan Bjelić koji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.