PREMIJER LIGA: Liverpul SLAVIO u Mančesteru

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 23:35

PREMIJER LIGA: Liverpul SLAVIO u Mančesteru

Odložen meč 34. kola.

Fudbaleri Liverpula slavili su kao gosti sa 4:2 protiv Mančester junajteda u derbiju i to odloženom meču 34. kola Premijer lige Engleske. Ovo je trijumf koji ostavlja velike šanse izabranicima Jirgena Klopa da se domogniu Lige šampiona sledeće sezone.

U 10.minutu poveo je Junajted. Bruno Fernandeš je lepo šutirao, lopta je na svom putu ka mreži zakačila Natanijela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Filipsa, koji je reagovao jako tromo i savladao svog golmana.

Liverpul je preko Dijega Žote poravnao rezultat u 34. minutu. Činilo se da će tako da se ode na poluvreme, ali igrao se treći minut nadoknade,  kada je Roberto Firmino sjajno pratio loptu iz slobodnog udarca koji je izveo Trent Aleksander-Arnold i glavom je samo uspeo da je sprovede iza leđa Dina Hendersona i donese potpuni preokret.

Liverpool win 4-2 against United and keep their top 4 hopes alive!

🚨🚨🚨#MUNLIV pic.twitter.com/7xNCqHn5DZ

— Yanks Ranks (@YanksRanks) May 13, 2021

Samo što je krenuo drugi deo, novi gol Liverpula. Šo je izgubio loptu na 30 metara od gola, usledio je brz udar, Henderson je odbranio udarac Aleksandera Arnolda, ali ne i Firmina.

Kavani je sjajno proigrao Markusa Rašforda, a ovaj pored golmana Alisona smestio loptu u mrežu u 68. minutu. Ipak, nisu mogli do poravnanja.

Na kraju u 90. minutu posle greške Nemanje Matića (ušao pet minuta ranije) i brze kontre gostiju, Mohamed Salah je stavio tačku na derbi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liverpul u trileru savladao Junajted na Old Trafordu

Izvor: RTS, 13.Maj.2021

Ekipa Liverpula savladala je Mančester Junajted u gostima rezultatom 2:4. . Ovo je prva pobeda Liverpula na Old Trafordu od marta 2014. godine, a takođe je i prva pobeda Jirgena Klopa u gostima protiv Mančester junajteda. Ovaj trijumf ostavlja "redse" u borbi za mesto...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.