PL - Čelsi lako do trijumfa u Barnliju, Zijeh proradio i na domaćoj sceni! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020, 18:56

PL - Čelsi lako do trijumfa u Barnliju, Zijeh proradio i na domaćoj sceni! (video)

"Plavci" opravdali ulogu favorita.

Fudbaleri Čelsija savladali su Barnli kao gosti rezultatom 3:0 u sedmom kolu engleske Premijer lige.

Domaćin je propustio veliku priliku preko Barnsa već na početku meča, pa je "kazna" stigla u 26. minutu kada je Hakim Zijeh postigao svoj prvi gol u Premijer ligi nakon lepo izgrađene timske akcije po desnoj strani, nakon što je nedavno pogodio i u Ligi šampiona protiv Krasnodara.

Do kraja poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije bilo većih uzbuđenja, ali je u nastavku ekipa Frenka Lamparda potvrdila trijumf.

Ponovo je prvo zapretio Barnli, međutim u 63. minutu Kurt Zuma nakon kornera uspeva da udvostruči prednost "plavaca".

Sedam minuta kasnije sevnula je kontra Čelsija koju je pogotkom krunisao Timo Verner.

Čelsi se nakon nekompletnog sedmog kola nalazi na četvrtom mestu Premijer lige sa 12 osvojenih bodova, dok je Barnli poslednji sa samo jednim bodom.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi ubedljivom pobedom u Barnliju grabi ka vrhu

Izvor: RTS, 31.Okt.2020

Fudbaleri Čelsija savladali su kao gosti ekipu Barnlija sa 3:0 i, makar privremeno, popeli se na četvrto mesto na tabeli Premijer lige. . Ekipa Frenka Lamparda deluje sve sigurnije kako sezona odmiče, a posle ubedljive pobede na "Turf Muru" nad Barnlijem 3:0 "plavci" su...

Nastavak na RTS...

Serija A - Kolarov i Perišić spasili Inter bruke, sjajni Žervinjo nedovoljan za iznenađenje! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020

Parma ipak stigla do boda...Fudbaleri Intera remizirali su sa Parmom 2:2 u šestom kolu italijanske Serije A u Milanu...Prvo poluvreme počelo je terenskom inicijativom domaće ekipe, a prvu priliku propustio je Perišić već na startu...Pred kraj prvog dela meča ostaće zabeleženi i opravdano poništen...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.