Ovo su parovi poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su parovi poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Kvalifikacije za Ligu šampiona ulaze u završnu fazu. Ostalo je da se odigra četvrto, poslednje, kolo. Prvi mečevi se igraju 20. i 21. avgusta, a revanš je nedelju dana kasnije.
U četvrtak od 18:30 igraju Dinamo Tbilisi – Fejnord, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.85.
Pobednici će da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona, a poraženi idu u Ligu Evrope.
Parovi poslednjeg kola: Dinamo Zagreb – Rozenborg, Kluž – Slavija Prag, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Jang bojs – Crvena zevdza, APOEL – Ajaks, LASK –  Klub Briž, Olimpijakos – Krasnodar.

The post Ovo su parovi poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Dvojka u Bernu - kvota 3,70!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2019, 09:38

Dramatičan meč u Kopenhagenu imao je bajkovit kraj za navijače Crvene zvezde, a njihovim ljubimcima još samo jedna prepreka stoji na putu ka učešću u grupama Lige šampiona drugi put uzastopno! Ta prepreka zove se Jang Bojs. Prvi meč sa šampionom Švajcarske igra se u sredu 21. avgusta u Bernu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.