Od ponedeljka slobodna prodaja paprenih paketa za utakmice Zvezde u Ligi šampiona

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ponedeljka slobodna prodaja paprenih paketa za utakmice Zvezde u Ligi šampiona

U ponedeljak počinje slobodna prodaja paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona koja uključuje sve tri utakmice koje će naš klub odigrati na stadionu “Rajko Mitić” protiv Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa, saopštio je klub iz Ljutice Bogdana.
Sever: 12,000 dinara
Jug: 12,000 dinara
Istok bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 24,000 dinara
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 30,000 dinara
Zapad bok (sektori >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 1, 2, 6 i 7): 30,000 dinara
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 36,000 dinara
VIP zapad: 60,000 dinara,
VIP 1: 90,000 dinara,
VIP Galerija: 90,000 dinara.
Prodaja karata odvija se paralelno na blagajnama Stadiona “Rajko Mitić” i putem interneta, na sajtu www.iticket.rs. Radno vreme blagajni stadiona je od 10 do 18 časova. Svaka punoletna osoba može kupiti maksimalno 4 paketa karata uz pokazivanje ličnog dokumenta.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Na šalterima 1 – 4 prodavaće se paketi karata za tribine zapad i istok uz mogućnost izbora konkretnog sektora i reda, u skladu sa raspoloživošću u momentu prodaje, kao i za tribine sever i jug, po potrebi. Na šalterima 5 – 8 prodavaće se paketi karata samo za tribine sever i jug. Karte za VIP sektore na stadionu prodaju se samo na blagajni u službenim prostorijama kluba.
Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks što uključuje i mogućnost plaćanja na maksimalno tri rate za kreditne kartice Banke Inteza.

The post Od ponedeljka slobodna prodaja paprenih paketa za utakmice Zvezde u Ligi šampiona appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ide vam se na 161. večiti derbi, a ne znate cene ulaznica? I to vam je rešeno...

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019

Domaćin narednog derbija večeras objavio cene...Sedam dana ostalo je do narednog okršaja beogradskih crno i crveno-belih, prvog od početka tekuće sezone...Partizan će naredne nedelje, 22. septembra od 18 časova dočekati Crvenu zvezdu na stadionu u Humskoj, a prodaja karata počeće već od sutra...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.