Neprofesionalizam u Lionu, Arteta i Pirlo odobravaju!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 00:56

Neprofesionalizam u Lionu, Arteta i Pirlo 'odobravaju'!

Rastanak sve bliži.

Lion je posle velikog uspeha u Evropi i polufinalu Lige šampiona uspeo da nastavi sa dobrim partijama.

Izabranci Rudija Garsije su trenutno treći u šampionatu Francuske, mada kadrovski gledano "lavovi" će doživeti veliku promenu. Potencijalno već u januaru.

Prva zvezda Liona Husem Auar je odbio danas da  trenira sa timom. Ovo se nadovezuje na njegovo odbijanje da uđe sa klupe u prethodnom meču sa Anžeom. Klub je već saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će francuski vezni igrač propustiti narednu utakmicu sa Remsom.

22-godišnjak je u prethodnom prelaznom roku povezivan sa prelaskom u neke od najboljih klubova. Arsenal i Juventus se izdvajaju, videćemo kako će "tobdžija" i "bjankoneri" iskalkulisati 'neposlušnost' Auara.

Husem ima ugovor do 2023. godine, ali deluje da je rastanak sa matičnim Lionom moguć već u januaru.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.