Nemoguće? Za Liverpul nije, ovakav raspored niko nije iskusio!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemoguće? Za Liverpul nije, ovakav raspored niko nije iskusio!

"Redsi" pred velikim ispitom.

Fudbaleri Liverpula su od starta sezone doživeli praktično samo jedan poraz, od Napolija u Ligi šampiona, mada su i na startu takmičarske godine doživeli poraz u borbi za Komjuniti Šild od Sitija, doduše tek nakon izvođenja jedanaesteraca.

Bilo kako bilo, u Premijer ligi imaju maksimalan učinak nakon osam kola i čak osam bodova više od "Građana".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Deluje da je ovo njihova godina, a da li je tako saznaćemo u decembru.

Naime, ekipu Jirgena Klopa u periodu od četvrtog decembra do drugog januara čeka čak devet utakmica!

Putovaće "Redsi" u Katar, gde će od 18. do 22. decembra igrati Svetsko klupsko prvenstvo.

Samo četiri dana po povratku, igraju na "Boksing dej" protiv neugodnog Lestera, tri dana kasnije dočekuju Vulverhemton na "Enfildu".

Decembar počinju derbijem Mersisajda kod kuće, potom do 10. decembra igraju još sa Bornmutom u PL i Salcburgom u Ligi šampiona.

Do početka Svetskog klupskog prvenstva igraju i sa Votfordom, dok ovaj neverovatni ciklus zatvaraju drugog januara protiv Šefilda.

Jasno, tada će se lomiti, ukoliko fudbaleri Liverpula pregrme decembar sa dobrim rezultatima, napraviće veliki korak ka osvajanju toliko željene titule u PL.

Ipak, rizika je puno, tokom pomenutog perioda Klop će biti primoran da rotira, kako bi izbegao povrede, videćemo kako će se u ovom paklenom ritmu snaći "Redsi".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.